Vraag direct een offerte aan!

Kies uw huurauto
U heeft niet alle velden ingevuld.

Bedankt voor uw aanvraag.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw aanvraag

Controleer uw aanvraag nauwkeurig

Persoonlijke informatie
Bestelbus huren Rijswijk

Bestelbus huren Rijswijk

Een bestelbus huren in Rijswijk kan bij BuzzRent! Een betrouwbare, betaalbare en schone bestelbus staat voor jou klaar. Lees verder voor meer informatie.

Een bestelbus is altijd handig. Natuurlijk bent u niet van plan om meer te betalen dan nodig is. Vaak klagen mensen over een vieze, veel te dure of onveilige bestelbus bij andere aanbieders. BuzzRent verzekert u van een schone, veilige en betaalbare bestelbus. Veiligheid staat bij ons op nummer 1!
Geen vieze, onbetrouwbare bestelbus of een vervelende extra kosten achteraf, kies BuzzRent!

Wij doen niet aan verkooptrucjes of meer beloven dan dat we kunnen aanbieden. Wij houden het simpel. Je wilt een bestelbus huren in Rijswijk, wij verhuren u een bestelbus. Als u op zoek bent naar de allergoedkoopste dan moeten wij u helaas teleurstellen. Wij bieden onze bestelbussen aan voor concurrerende prijzen, maar geven u daarbij wel een schone bus mee waar u op kunt vertrouwen.

Bestelbus huren Rijswijk kan al vanaf €75,- per dag!
U hoeft enkel nog te beslissen of u een kleine of middelgrote bestelbus wilt huren. Wij hebben beide formaten te huur staan. Een kleine bestelbus huren betekent dat u maximaal 5m3 laadruimte hebt. Bij het huren van een middelgrote bestelbus kun je maximaal 12m3 laden. Het is bij ons ook mogelijk om KM vrij te huren. Vraag hiervoor naar de voorwaarden.

Ben je er klaar voor om uw kleine verhuizing te verzorgen of om nog even wat tuintegels te vervoeren? Of heeft u een bestelbus nodig om wat meubels op te halen? BuzzRent helpt u graag om uw werkzaamheden zo gemakkelijk mogelijk te maken. Bovenaan de pagina kun je direct een offerte aanvragen waarna wij je binnen enkele uren contacteren.
Bij BuzzRent kun je ook andere voertuigen huren zoals:
Personenbus huren
Bakwagen huren
Bestelbus huren middel
Bekijk hier ons aanbod: Aanbod

Heb je nog vragen of kunnen wij je ergens anders mee van dienst zijn? Je kan ons altijd mailen via onze contactformulier. Ook kun je ons altijd bereiken tussen 08:00 uur en 22:00 uur op telefoonnummer: 085 002 0066 of stuur ons een WhatsAppje! 

Contact PersonReserveer met WhatsApp!
WhatsApp Reserveer met WhatsApp!